Monday, May 7, 2012

Suhaila's Family | Shah Alam, Selangor

Suhaila Family 
Taman Tasik Shah Alam 

4 comments:

黄清华 Wong Ching Wah said...

Nice !
Belilah Telelens, I punya cuma $380 (less then Ringgit 400) Nikon 70-300 Non-VR.

Yang best Nikon 70-300 VR I think $2100. (price 5 kali ganda) Of course, kalau ada budget go for this one. I pun thinking because 70-300 VR untuk full frame, kalau guna kat D90 I, boleh sampai 450mm zoom, sharpness memang bagus dari lens ni !

Nurr Kasih said...

~ Mr.Wong: Thanks for the info.. oo 70-300 non-VR harga quit ok juga kan? tapi tak tau la boleh ke guna utk d3k sebab d3k tiada built in motor.

memang berniat untuk beli tele, tapi tak ada budjet lagi huhu..kalau nikon 55-200 VR berapa agaknya sekarang ni?

Faaein Talip Roy said...

wah.. suka tengok gambar2 famili cam ni.. =)

Nurr Kasih said...

~ Faaein: Family picture masa jumpa yangyuyu tempoh hari :).